O nama

 radionica auto servis obradović 021Servis uspešno posluje više od 10 godina i osnovna delatnost je servisiranje i popravka motornih i lakih komercijalnih (kombi i pick up) vozila. Naš tim servisera se opredelio i usavršio za vozila Francuske proizvodnje, odnosno vozila marke Renault, Peugeot i Citroen.Obezbedili smo kompletna usluga u smislu originalnih rezervnih delova i originalne kompijuterske dijagnostike (RENO KLIP I LEXIA P&C).

Pored servisa i obezbeđenih novih originalnih delova u mogućnosti smo da ponudimo i potpuno ispravne polovne originalne delove ali samo za Renault vozila. U servisu takođe vršimo i remont motora i menjača sa garancijom.

Šlep služba

Za naše nove, a i stare mušterije obezbeđena je i 24/7 šlep služba kako u zemlji tako i u inostranstvu. Takođe je bitno i napomenuti da prilikom šlepanja postoji obezbeđen prevoz za putnike ukoliko ih ima.

Uvoz vozila iz inostranstva

Punih 8 godina servis se bavi uvozom vozila iz inostranstva ( Evropa, uglavnom Nemačka).

Nudimo pomoć pri carinjenju vozila i sređivanju kompletne papirologije tako da kupcu ostaje samo registracija, bez dodatnih i skrivenih troškova.

Prevoz putnika

Najnovija usluga koju nudimo je prevoz putnika(do 8) u udobnim i klimatizovanim vozilima.